Biscuit | Moscalux | Biscuit 10 x 1 kg
Bak de mooiste en lekkerste basis voor je taart met deze mix van Zeelandia grondstof.
Benodigdheden voor een ronde taart van 24-26cm: 330g mix voor Biscuit, 250g ei (= 5 eieren maat M), 33ml water, mixer, bakvorm, beetje boter om bakvorm in te vetten.
Bereidingswijze: Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160 °C). Meng alles met een mixer ca. 7 minuten op de hoogste snelheid door elkaar. Mix nog 2-3 minuten op lage snelheid na (zodat eventuele luchtbellen in het beslag verdwijnen). Beboter de bakvorm en vul deze (1/2 tot 2/3 vol) met het beslag en bak de taart in ca. 25-30 minuten gaar. De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en even laten uitdampen op een rooster.
Let op: de oven tussendoor niet openen.
Ingrediënten:
Suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, emulgator E472b, E477, rijsmiddel E450, E500, glucosestroop, magere MELKpoeder, kleurstof E160a. Allergenen: zie dikgedrukte ingrediënten.
Kan sporen bevatten van: rogge, gerst, haver, spelt, ei, soja, sesam, lupine.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1583kJ / 379Kcal |
Vetten | 3,0 g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 2,7 g |
Koolhydraten | 84,7 g |
- Waarvan suikers | 41,3 g |
Vezels | 0,9 g |
Eiwitten | 4,3 g |
Zout | 1,6 g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |