Choco drip wit 120g - glutenvrij
Drip Your Cake wit
De drip zit in een handig knijpflesje. Het flesje even opwarmen, gebruiken wat je nodig hebt en de rest bewaren voor de volgende keer. Kortom, kant en klaar en drippen maar!
De chocolade drip is in vele kleuren verkrijgbaar en is ideaal voor het drippen van taarten. Maar er is nog zoveel meer mogelijk met de chocolade drip, zoals de drip gebruiken voor kleine chocolade decoraties, over donuts, cupcakes en dippen.
Ingrediënten:
Suiker (EU origine), plantaardige olie (Palm, Shea), magere melkpoeder, emulgatoren E322 (sojalecithine), zout, aroma.
Bereiding:
In warm water/au bain-marie:
Verwarm de fles met gesloten dop in warm (max. 45 graden Celsius) water tot het volledig gesmolten is. Reinig de dop na gebruik met warm water.
Magnetron: bij lage capaciteit gedurende korte perioden verwarmen. ca. 10 seconden per keer. Knijp en schud de fles tussendoor om de warmte te verspreiden en gelijkmatig te laten smelten. Herhaal tot de inhoud volledig gesmolten en egaal is. Reinig de dop na gebruik met warm water.
Inhoud: 120g
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 2450Kcal/580kJ |
Vetten | 38g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 36g |
Koolhydraten | 58g |
- Waarvan suikers | 58g |
Eiwitten | 3g |
Zout | <0,01g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |