Botercrème -Cremo B poeder Zeelandia.
Benodigdheden voor het vullen van een ronde taart (25cm): 100 g mix voor Botercrème, 250 g boter (margarine of roomboter), 100 g poedersuiker of suiker, 250 ml water, garde, mixer.
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Meng de mix, de poedersuiker en het water met een garde tot een gladde massa en laat ca.30 min. staan. Mix met een mixer op hoge snelheid de boter in ca. 7 minuten zeer romig. Voeg beetje bij beetje de massa toe aan de boter en mix daarna het geheel nog ca. 10 minuten op matige snelheid door tot een gladde, luchtige crème.
400 g CREMO B POEDER, 1000 g boter, 1000 g water, 400 g suiker. Cremo B poeder, suiker en water vermengen en glad roeren. Boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen. Cremo B compositie in gedeeltes toevoegen. In zijn geheel luchtig roeren in 10 minuten, afhankelijk van de temperatuur. |
Artikelnummer | 4116275 |
Omschrijving | Poeder voor botercrème |
Ingrediënten [allergeen] |
|
Productinformatie
Fysisch chemische kenmerken Fysische vorm poeder
Kleur wit
Geur/smaak licht vanille
Voedingswaarde/Analyse Energetische waarde 1570 Kj per 100 gram
Kcal 376 kcal per 100 gram
Vet 0,4 g/100g
waarvan verzadigd 0,1 g/100g
waarvan enkelvoudig onver 0,2 g/100g
waarvan meervoudig onverz 0,1 g/100g
Koolhydraten 88,0 g/100g
waarvan suikers 68,4 g/100g
Voedingsvezel 0,5 g/100g
Eiwitten 1,8 g/100g
Mineralen 4,3 g/100g
waarvan natrium 935,8 mg/100g
Zout (natrium x 2,5) 2,3 g/100g
Vocht 4,3 g/100g
Percentage droge stof 96%
Houdbaarheid, opslag en verpakking
Artikelnummer 4116275
Houdbaarheid 12 maanden.
Opslagcondities droog bewaren bij maximaal 25°C
Verpakking baal 15,0 kilogram