Bak een heerlijke chocolade biscuit met deze mix van Zeelandia grondstof. De biscuit, ook wel kapsel genoemd is de perfecte basis voor chocoladetaarten door de heerlijke chocoladesmaak.
Benodigdheden voor een ronde taart van 26 cm:
330 g mix, 200g ei (= 4 eieren maat M), 70ml water, mixer, bakvorm, beetje boter om bakvorm in te vetten.
Bereidingswijze:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en verwarm de oven voor op 180 °C (heteluchtoven 160°C). Meng alle ingrediënten met een mixer ca. 7 minuten op de hoogste snelheid door elkaar. Mix nog 2-3 minuten op lage snelheid na (zodat eventuele luchtbellen in het beslag verdwijnen). Beboter de bakvorm en vul deze (1/2 tot 2/3 vol) met het beslag en bak de taart in ca. 30 minuten gaar. De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en even laten uitdampen op een rooster.
Let op:
De oven tussendoor niet openen.
Ingrediënten:
Suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, magere cacaopoeder, emulgator E472b en E477, glucosestroop, rijsmiddel E450 en E500, magere MELKpoeder, zout, plantaardige olie (raapzaad), aroma. Kan sporen bevatten van: rogge, gerst, haver, spelt, ei, soja, sesam en lupine.
Droog en koel bewaren bij maximaal 25°C en vermijd warmtebronnen.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1600kJ / 383Kcal |
Vetten | 4,1g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 3,3g |
Koolhydraten | 81,3g |
- Waarvan suikers | 47,2g |
Vezels | 2,8g |
Eiwitten | 4,3g |
Zout | 1,8g |