De Tasty Me biscuit/sponge mix is de perfecte basis voor diverse soorten taarten.
Glutenvrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 165°C). Voor één taart van Ø26cm meng 400g mix, 350g eieren (7 stuks mt M) en 35ml water in een kom. Mix 8-10 minuten op hoge snelheid en giet het beslag in een ingevet bakblik. Baktijd 35-40 minuten. Receptuur delen door 2 voor een Ø 20cm.
Ingrediënten:
Suiker, rijstmeel, maïszetmeel (maïs en aardappel), magere MELKpoeder, emulgatoren: E475, E471; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; zout, aroma, kleurstof: E160a. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, soja, noten, sesam en mosterd.
Koel en droog bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg/20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Inhoud: 10kg
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1260kJ / 298kcal |
Vetten | 5,4g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 2,2g |
Koolhydraten | 54g |
- Waarvan suikers | 29g |
Eiwitten | 8,6g |
Zout | 0,45g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |