Maak het lekkerste dessert met de Tasty Me chocolade mousse. Lekker in combinatie met de caramel mousse.
Glutenvrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Mix 200g mix, 120g koude melk en 200g slagroom gedurende 3-4 minuten met een mixer tot een luchtig mengsel. Schep het mengsel met een lepel in een spuitzak (of een plastic boterhamzakje waar je een klein hoekje uit knipt) en vul hiermee mooie (glazen) serveerschaaltjes. Laat wat ruimte over om garnering toe te kunnen voegen. Dek de schaaltjes af met keukenfolie en zet ze een aantal uren in de koelkast om op te stijven. Strooi vlak voor het opdienen ter decoratie geraspte kokossnippers, choco vlokken, of een toef slagroom over de schaaltjes en top af met wat vers fruit. Tip: combineer ook eens met onze Caramel mousse.
Ingrediënten:
Suiker, cacaopoeder, kokosolie, glucosestroop, magere MELKpoeder, magere MELK-eiwit, maïszetmeel, pure chocolade 0,5% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322, aroma); aroma, stabilisator: E340; zout, verdikkingsmiddel: E466; emulgatoren: E472a, E471. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: eieren, soja en noten.
Droog en koel bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1989kJ / 476Kcal |
Vetten | 24g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 21g |
Koolhydraten | 54g |
- Waarvan suikers | 41g |
Eiwitten | 7,2g |
Zout | 0,37g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |