Maak een heerlijk zacht dessert met de mix voor creme brulee van Tasty Me.
Glutenvrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Meng 200g mix, 340g melk en 800g slagroom in een steelpan en roer dit tijdens het verwarmen continue door tot dat het bijna kookt. Giet het mengsel in ovenvaste, lage schaaltjes en laat ze in de koelkast minimaal 1 uur opstijven. Bestrooi het dessert met basterdsuiker en brand er met een crème brûlée brander een mooi laagje op en serveer direct. Geen brander? Zet de schaaltjes kort onder de grill in de oven.
Ingrediënten:
Suiker, glucosestroop, magere MELKpoeder, maltodextrine, dextrose, maïszetmeel, rijstzetmeel, verdikkingsmiddel: E1007; aroma, kleurstoffen: E100, E160a. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, soja en noten.
Droog en koel bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1524kJ / 359Kcal |
Vetten | 0,1g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 0,1g |
Koolhydraten | 85g |
- Waarvan suikers | 69g |
Eiwitten | 4,1g |
Zout | 0,18g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |