De Tasty Me cupcake/cake mix is de perfecte basis voor een cake of cupcakes.
Glutenvrij - lactosevrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Meng 400g mix, 150g boter en 200g eieren (4 stuks mt M) in 3 minuten tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 150g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Verdeel papieren bakvormpjes in een muffin bakvorm en schep het beslag met een (ijs) lepel in de vormpjes (tot ongeveer de helft vullen). Baktijd 30-35 minuten. Mini cupcakes 32-36st: Baktijd 12-15 minuten. Cake 20cm: Baktijd 50-60 minuten op 150°C (heteluchtoven 160°C).
Ingrediënten:
Suiker, rijstbloem, maïsmeel, maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: E420; emulgatoren: E475, E471; rijsmiddelen: E450i, E500ii; verdikkingsmiddelen: E412, E466; smaakstoffen, zout, zuurteregelaar: E575. Kan sporen bevatten van: melk, ei, soja, noten, sesam, mosterd.
Droog en koel bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Inhoud: 400g
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1754kJ / 419kcal |
Vetten | 21g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 1,2g |
Koolhydraten | 52g |
- Waarvan suikers | 28g |
Eiwitten | 5,1g |
Zout | 0,28g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |