Red velvet cake mix 5kg - glutenvrij
Maak met de Tasty Me red velvet cake mix een smaakvolle cake met een mooie rode kleur.
Glutenvrij - lactosevrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C).
Meng 400g mix, 140g (room)boter en 200g eieren (4 stuks mt M) in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 140g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø18/20 cm. Baktijd (midden van de oven): 45-50 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten.
Ingrediënten:
Suiker, rijstemeel, maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: E420; emulgatoren: E475, E471; cacaopoeder, rijsmiddelen: E450, E500; zuurteregelaar: E575; verdikkingsmiddelen: E412, E466; zout, kleurstof middel: E129*. *kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Kan sporen bevatten van: melk, eieren, soja en noten.
Droog en koel bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.