Ben jij een echte chocolade liefhebber? Dan is deze triple chocolate cake mix van Tasty Me echt iets voor jou.
Glutenvrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Meng 300g mix, 135g zachte (room)boter en 150g eieren (3 stuks mt M) in een kom. Mix het op medium snelheid in 3 minuten tot een dik beslag. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van 18-20cm Ø. Baktijd (midden van de oven): ca. 40-45 minuten. Cupcakes: baktijd 18-20 minuten.
Ingrediënten:
Suiker, rijstmeel, cacaopoeder, cacaoboter, magere MELKpoeder, stabilisator: E450; pure chocolate chips 3% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: SOJA lecithine, aroma), chocoladestukjes 3%, bevochtigingsmiddel: E420; witte chocolade 2% (suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, emulgator: SOJA lecithine, natuurlijk vanille-extract), rijsmiddel: E336; rijst zetmeel, emulgatoren: E475, E471; verdikkingsmiddel: E412; aroma. Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: eieren en noten.
Droog en koel bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1690kJ / 400Kcal |
Vetten | 7,1g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 4,3g |
Koolhydraten | 79g |
- Waarvan suikers | 56g |
Eiwitten | 5g |
Zout | 0,04g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |