Banketbakkersroom -
gele room 800g
Een eenvoudige maar
overheerlijke gele room met een volle en romige smaak. Als vulling, topping of
met fris fruit.
Tip: meng ook eens gele room met creme fantastique, een heerlijke combinatie.
Benodigdheden voor ca. 300 g gele room: 100 g mix voor Banketbakkersroom,
250 ml koud water, mixer.
Meng de mix en het
water ca. 5 minuten met een mixer op matige snelheid tot een gladde massa. Laat
de room even opstijven zodat hij beter te verwerken is. Wil je een extra romige
crème, vervang dan ca. 50 ml water door slagroom.
Ingrediënten: suiker, aardappelzetmeel (gemodificeerd), melkpoeder (magere), plantaardige olie en vet (kokos), weipoeder (melk), glucosestroop (gedroogd), zuurteregelaars (E339(ii); E516), emulgator (E450(iii)), zout, verdikkingsmiddel (E401), kleurstof (E160b(ii)), aroma.
Kan sporen bevatten van: gluten, ei, sojaVoedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1782Kj / 425kcal |
Vetten | 9g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 8g |
Koolhydraten | 77g |
- Waarvan suikers | 56g |
Vezels | 5g |
Zout | 1g |