Wil je geen standaard cake serveren? Dan zit je met de pink velvet cake mix van Tasty Me helemaal goed. De cake heeft een mooie roze kleur.
Glutenvrij - lactosevrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 165°C (heteluchtoven 160°C). Meng 350g mix, 125g (room)boter, 1 heel ei, 3 eiwitten en 10g water in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 125g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø18cm. Baktijd (midden van de oven): 35 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 20-25 minuten.
Ingrediënten:
Suiker, rijstmeel, maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: sorbitol (E420); rijstzetmeel, emulgatoren: polyglyceride esters van vetzuren (E475), mono- en diglyceriden van vetzuren (E471); cacaopoeder, zuurteregelaar glucono-delta-lacton (E575); verdikkingsmiddelen: carboxymethylcellulosenatrium (E466), guarpitmeel (E412); rijsmiddelen: difosfaten (E450), natriumcarbonaat (E500); zout, aroma, kleurstof: allura rood AC (E129)*. *kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Kan sporen bevatten van: melkeiwitten, eieren, sojabonen en noten.
Droog en koel bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1562kJ / 368Kcal |
Vetten | 1,1g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 0,2g |
Koolhydraten | 88g |
- Waarvan suikers | 43g |
Eiwitten | 2,3g |
Zout | 0,63g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |