Wil je geen standaard cake serveren? Dan zit je met de green velvet cake mix van Tasty Me helemaal goed. De cake heeft een mooie groene kleur.
Glutenvrij - lactosevrij - geen palm oil - geen gehydrogeneerde vetten
Bereidingswijze:
Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 160°C). Meng 350g mix, 125g (room)boter en 150g eieren (3 stuks mt M) in 5 minuten op matige snelheid tot een glad beslag. Lactosevrij recept: vervang de boter door 125g zaadolie zoals zonnebloem of raapzaad. Giet het beslag in een ingevette bakvorm van Ø18/20 cm. Baktijd (midden van de oven): 45-50 minuten, daarna direct uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster. Cupcakes: baktijd 30-35 minuten.
Ingrediënten:
Suiker, rijstemeel, maïszetmeel, bevochtigingsmiddel: E420; rijstzetmeel; kleurstof: E100, E133; zuurteregelaar regelaar: E575; emulgator: E475, E471, rijsmiddel: E450, E500; cacaopoeder, verdikkingsmiddel: E412, E466; zout, aroma. Kan sporen bevatten van: melkeiwitten, eieren, sojabonen en noten.
Droog en koel bewaren en vermijd warmtebronnen.
De mixen worden in een glutenvrije faciliteit geproduceerd en Tasty Me kan daarmee garanderen dat de mixen minder dan 20mg / 20ppm gluten per kg bevatten. Van deze lage hoeveelheid krijgen de meeste mensen met coeliakie of glutensensitiviteit geen klachten.
Voedingswaarde per: 100g | |
Energie | 1559kJ / 367Kcal |
Vetten | 1g |
- Waarvan verzadigde vetzuren | 0,2g |
Koolhydraten | 88g |
- Waarvan suikers | 44g |
Eiwitten | 0,8g |
Zout | 0,63g |
Geproduceerd in : | |
Europa | EU |